Wapen van de familie Bentein-Debaere in heraldische kleuren

Familiewebstek - Site Web de la famille - Family Website

Bentein - DebaereKoppelingen

 


Nederlands  -  Français  -  English


Volgende websites zijn nuttig voor de genealoog:

http://www.vrijwilligersrab.be - De database van akten van West-Vlaanderen. U vindt op deze site een overzicht (zowel in tabelvorm als op kaart) van akten uit de registers van West-Vlaanderen die door vrijwilligers van het Rijksarchief te Brugge reeds in de database ingevoerd werden. Om voorouderonderzoek te doen, kunt U ondermeer de registers van de Burgerlijke Stand en Parochieregisters als bronnen raadplegen.

http://www.familienaam.be - Op deze website kan je de geografische spreiding van je familienaam nagaan. Waar wonen je naamgenoten en met hoeveel zijn ze?

http://www.verroken.be/genealogische%20symbolen.htm - Op deze pagina vindt u een overzicht van de gebruikte genealogische symbolen en afkortingen.

http://www.familiekunde-vlaanderen.be - Samenwerkingsverband van Vlaamse Verenigingen voor Familiekunde vzw. Dit is de officiële webstek van het SVVF, de vzw die de Vlaamse genealogische verenigingen VVF en VCGH overkoepelt. Het is de meest uitgebreide Vlaamse webstek die genealogen kan helpen bij het voorbereiden van elk familiekundig onderzoek. Behalve een rijk aanbod van eigen gegevensbanken, verwijst deze webstek met vele duizenden schakels naar externe bronnen in binnen- en buitenland.

http://www.erfgoed.net/heraldiek/index.php?p=1 - Heeft Uw familie al een wapen? Register van alle door de Vlaamse Regering, op advies van de Vlaamse Heraldische Raad, verleende en erkende wapens van privépersonenen instellingen, zoals voorzien in het decreet van 3 februari 1998.

http://familiegeschiedenis.be/  - Ontdek stap voor stap je familieverleden in historische documenten en hedendaagse databanken.

Koppelingen naar andere families:

Website EVERAERT - STASSE - Koppeling naar een aangetrouwde familie.

Website HANCOCK - BOGAERT - Koppeling naar een verre familie.

Website voor mijn grootouders aan moeders zijde: VANDEWALLE - HENNAERT

 

 

 

 

Bentein - Debaere © 2021 | Design by Maur Bentein | Powered by GetSimple
contact: m_bentein[at]hotmail[dot]com